Online inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief
  • LEREN IMPLANTEREN

Leren implanteren – Mix & Match

Starten met implantologie

Implantologie wordt binnen de tandheelkunde steeds vaker toegepast. Om te kunnen starten met implantologie is gedegen theoretische en praktische kennis uiteraard onontbeerlijk. Bij ons geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling, evenals andere vraagstukken waarmee u als startend implantoloog te maken krijgt.

Leren implanteren: opleidingstraject

Tijdens ons opleidingstraject wordt u door ervaren implantologen begeleid naar een kennis- en ervaringsniveau, die u in staat stelt zelfstandig te implanteren. Hierbij gaan we zoveel mogelijk praktisch aan de slag, zodat uw vaardigheden worden getraind en verfijnd. Ook laten we u meekijken bij een ervaren implantoloog in uw regio en kent het programma aparte onderdelen voor assisterend personeel. Desgewenst brengen wij u na afloop van het programma in contact met een mentor. Hij/zij begeleidt u en uw team verder bij het starten met implantologie.

Mix & Match

Iedereen heeft eigen leerbehoeften en elk team heeft een divers ervaringsniveau; ook wanneer het gaat om implantologie. Daarom vinden wij het niet meer dan logisch dat u zelf kunt kiezen welke onderdelen u interessant vindt om te volgen. Met het unieke Mix & Match concept stelt u zelf uw ideale leerprogramma samen. U kunt er voor kiezen om het complete programma te volgen, maar u kunt ook bepaalde onderdelen weglaten. Zo leert u implanteren op uw manier!

Vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u bij ons aangeeft dat u interesse heeft in ons opleidingstraject ‘Leren implanteren’, komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Er wordt onder andere gekeken welke onderdelen voor u en uw team wel of niet interessant zijn. Indien gewenst kunnen we vervolgens op basis van uw specifieke wensen en behoeften een passend leertraject samenstellen. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en wordt altijd ingepland op een dag, tijdstip én locatie die u uitkomt. Na het adviesgesprek ontvangt u van ons een op maat opleidingsvoorstel in combinatie met een kostenoverzicht. Gaat u hiermee akkoord dan maken wij uw inschrijving definitief.

Doelstelling

Tandartsen en hun teams worden bijgestaan en ondersteund bij het starten met implantologie.

Binnen ons Leren implanteren traject zijn er 9 cursusonderdelen::

Theorie

Praktijk

Doelgroep
Tandartsen en hun team

Docent
Diverse sprekers

Datum
Startdatum: 29 januari 2021 (afhankelijk van de gekozen mix)
2e startdatum in 2021: 15 oktober (afhankelijk van de gekozen mix)

Werkvorm
Lezing en praktische oefeningen

Deelnemers
Maximaal 15 deelnemers

Locatie
Diverse locaties; hoofdlocatie: Den Dolder, Ernst Sillem Hoeve

Kosten
Mix & Match: afhankelijk van uw keuze.

Certificaat
Ja, uw deelname wordt tevens doorgegeven aan het KRT

Samenvatting
Evenement
Leren Implanteren Mix & Match
Locatie
Meerdere locaties,
Vanaf
29 januari 2021
Eindigend op
31 juli 2021
Beschrijving
Implantologie wordt binnen de tandheelkunde steeds vaker toegepast. Om hiermee te kunnen starten theoretische en praktische kennis van groot belang. Bij het geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling. Stel met behulp van het unieke Mix & Match concept uw ideale leerprogramma samen.