• LEREN IMPLANTEREN

Leren implanteren – Mix & Match

Starten met implantologie

Implantologie wordt binnen de tandheelkunde steeds vaker toegepast. Om te kunnen starten met implantologie is gedegen theoretische en praktische kennis uiteraard onontbeerlijk. Bij ons geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling, evenals andere vraagstukken waarmee u als startend implantoloog te maken krijgt.

Tijdens deze meerdaagse cursus wordt u door ervaren implantologen begeleid naar een kennis- en ervaringsniveau, welke u in staat stelt zelfstandig teimplanteren. Hierbij gaan we zoveel mogelijk praktisch aan de slag, zodat uw vaardigheden worden getraind en verfijnd. Ook laten we u meekijken bij een ervaren implantoloog in uw regio en kent het programma aparte onderdelen voor assisterend personeel. Desgewenst kunnen wij u na afloop van het programma in contact brengen met een mentor. Deze kan u en uw team verdere begeleiding bieden bij het starten met implantologie.

Mix & Match

Iedereen heeft eigen leerbehoeften en ieder team heeft een divers ervaringsniveau; ook wanneer het gaat om implantologie. Daarom vinden wij het niet meer dan logisch dat u zelf kunt kiezen welke onderdelen u interessant vindt om te volgen. Met ons unieke Mix & Match concept stelt u zelf uw ideale leerprogramma samen. U kunt er dus voor kiezen om het complete programma te volgen, maar kunt ook bepaalde onderdelen weglaten.
Zo leert u implanteren op uw manier!

Vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u bij ons aangeeft dat u interesse heeft in het opleidingstraject ‘leren implanteren’, komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Er wordt onder andere gekeken welke onderdelen voor u en uw team wel of niet interessant zijn. Indien gewenst kunnen we vervolgens op basis van uw specifieke wensen en behoeften een passend leertraject samenstellen. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en wordt altijd ingepland op een dag, tijdstip én locatie welke u uitkomt. Na het adviesgesprek ontvangt u van ons een op maat opleidingsvoorstel in combinatie met een kostenoverzicht. Gaat u hiermee akkoord dan maken wij uw inschrijving voor u definitief.

Doelstelling

Tandartsen en hun teams worden bijgestaan en ondersteund bij het starten met implantologie.

Er zijn 9 cursusonderdelen:

Theorie

Praktijk

Doelgroep
Tandartsen en hun team

Docent
Diverse sprekers

Datum
Startdatum: 15 mei 2020 (afhankelijk van uw gekozen mix)

Werkvorm
Lezing en praktische oefeningen

Deelnemers
Maximaal 15 deelnemers

Locatie
Diverse locaties; hoofdlocatie: Den Dolder, Ernst Sillem Hoeve

Kosten
Afhankelijk van uw keuze

Certificaat
Ja, uw deelname wordt tevens doorgegeven aan het KRT