Home » Cursusaanbod » Tandarts » Pakket Leren Implanteren

Pakket Leren Implanteren

Implantologie wordt binnen de algemene praktijk steeds vaker als behandeloptie aangeboden. Om te kunnen starten met implantologie is het niet nodig om een aanvullende universitaire opleiding te volgen, maar is het wél verstandig om een gedegen traject te doorlopen zodat je goed voorbereid en met een solide basiskennis jouw eerste behandelingen in kunt plannen. Tijdens het geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling en andere vraagstukken waarmee je als implantologisch team te maken krijgt.

Ons Leren Implanteren traject bevat 9 cursusonderdelen:

Na het volgen van deze onderdelen zijn jij én jouw team optimaal voorbereid. Het leuke en leerzame aan dit traject is dat ieder onderdeel verzorgd wordt door een andere ervaren implantoloog / tandheelkundige professional. Zodoende kom je in contact met veel verschillende ervaringen en zienswijzen; veel leuker dan één spreker die alles vertelt. Online bieden we je onze gloednieuwe afgeschermde community waarin ook ná de cursus de docenten actief zijn. Hier kun je op ieder moment een vraag stellen, een advies vragen of een casus delen. Zodoende leren we van elkaar en denken we met elkaar mee, wat kan leiden tot leuke en verrassende discussies.
Wil je meer begeleiding? Ons netwerk stelt ons in staat om te bemiddelen wanneer je eens mee wilt kijken met een ervaren implantoloog of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning van een mentor bij jouw eerste implantaatpatiënten. We denken graag met je mee!

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie, kosten en certificering onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Praktische informatie

Werkvorm: Cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers: 6 tot 10 deelnemers

Locatie: Meerdere locaties, kijk bij de diverse onderdelen voor de locatie per cursusdag

Kosten: De gepubliceerde kosten op deze website zijn per persoon en inclusief studiemateriaal. Overnachten is mogelijk, maar dit is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

De pakketprijs is gebaseerd op de klassikale cursussen. Wilt u liever een cursus op locatie, dan leidt dat tot een meerprijs. Vraag via het informatieformulier naar de mogelijkheden bij dit pakket.

Certificaat: Je ontvangt een digitaal certificaat per cursus

3 beoordelingen voor Pakket Leren Implanteren

 1. Manuel Rose (geverifieerde eigenaar)

  Super goed – ik heb door Stichting Implant College veel geleerd en nog meer door de persoonlijke begeleiding door Ronald Wills. Leuke cursussen – veel hands on.

 2. Paula Mayoral

  Het uitvoeren van de leren implanteren modules geeft je een globale en specifieke visie en kennis van implantologie. Zeer compleet, zeer bevredigend.
  Zeer voorbereide leraren en een uitstekend team achter het Implant College. Korte modules, maar vol praktijk en theorie.

 3. Tim Stolwijk

  Een brede cursus die je geleidelijk voorbereid op implanteren binnen de eigen praktijk. Deze cursus is voor ons een goede start geweest. Daarnaast was er vanaf het begin een plezierige begeleiding vanuit Implant College.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

6.250,00

Meer informatie

Doelgroep
Hele team

Docent
Diverse sprekers en docenten

Datum
Startdatum traject:
Vrijdag en zaterdag 15 en 16 oktober 2021

Bekijk de afzonderlijke cursussen voor actuele data en tijden.