Home » Cursusaanbod » Tandarts » Pakket Leren Implanteren

Pakket Leren Implanteren

Implantologie wordt binnen de algemene praktijk steeds vaker als behandeloptie aangeboden. Om te kunnen starten met implantologie is het niet nodig om een aanvullende universitaire opleiding te volgen, maar is het wél verstandig om een gedegen traject te doorlopen. Hierdoor plan je goed voorbereid en met een solide basiskennis jouw eerste behandelingen. in kunt plannen. Tijdens het geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling en andere vraagstukken waarmee je als implantologisch team te maken krijgt.

Ons Leren Implanteren traject bevat 9 cursusonderdelen:

Toe aan de volgende stap? Wil je leren implanteren? We hebben de onderdelen uit dit pakket overzichtelijk voor je bij elkaar gezet op een speciale pagina met meer informatie per cursus.

Implanteren? dat wil ik leren

Meerdere invalshoeken

Elk onderdeel van wordt verzorgd door een andere ervaren implantoloog of tandheelkundige professional. Hierdoor krijg je veel meer ervaringen en zienswijzen, dan wanneer de complete cursus door één docent wordt gegeven. De docenten zijn daarnaast actief op onze afgeschermde community, dus ook na de cursus heb je een korte lijn met de professional. Stel direct je vraag of deel een casus. Zo blijven we ook na het traject Leren Implanteren van elkaar leren.

Wil je meer begeleiding? Implant College heeft een groot netwerk en brengt je graag in contact met ervaren implantologen of mentoren voor ondersteuning bij de behandeling van jouw eerste implantaatpatiënten. We denken graag met je mee!

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie, kosten en certificering onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Praktische informatie

Werkvorm: Cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers: 6 tot 10 deelnemers

Locatie: Meerdere locaties, kijk bij de diverse onderdelen voor de locatie per cursusdag

Kosten: De gepubliceerde kosten op deze website zijn per persoon en inclusief studiemateriaal. Overnachten is mogelijk, maar dit is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

De pakketprijs is gebaseerd op de klassikale cursussen. Wilt u liever een cursus op locatie, dan leidt dat tot een meerprijs. Vraag via het informatieformulier naar de mogelijkheden bij dit pakket.

Certificaat: Je ontvangt een digitaal certificaat per cursus

3 beoordelingen voor Pakket Leren Implanteren

  1. Manuel Rose | Dentpoint Centrum Voor Mondzorg Dinxperlo (geverifieerde eigenaar)

    Super goed – ik heb door Stichting Implant College veel geleerd en nog meer door de persoonlijke begeleiding door Ronald Wils. Leuke cursussen – veel hands on.

  2. Paula Mayoral | Tandzorgcentrum Schieweg Rotterdam

    Het uitvoeren van de leren implanteren modules geeft je een globale en specifieke visie en kennis van implantologie. Zeer compleet, zeer bevredigend. Zeer voorbereide leraren en een uitstekend team achter het Implant College. Korte modules, maar vol praktijk en theorie.

  3. Tim Stolwijk | Tandartspraktijk Van Den Berg & Stolwijk Dordrecht

    Een brede cursus die je geleidelijk voorbereid op implanteren binnen de eigen praktijk. Deze cursus is voor ons een goede start geweest. Daarnaast was er vanaf het begin een plezierige begeleiding vanuit Implant College.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

Oorspronkelijke prijs was: €7.200,00.Huidige prijs is: €6.650,00.

Meer informatie

Doelgroep
Hele team

Docent
Diverse sprekers en docenten

Datum
Startdatum traject:
Vrijdag en zaterdag 6 en 7 september 2024

Bekijk de afzonderlijke cursussen voor actuele data en tijden.