Home » Cursusaanbod » Tandarts » Pakket Leren Implanteren

Pakket Leren Implanteren

Implantologie wordt binnen de algemene praktijk steeds vaker als behandeloptie aangeboden. Om te kunnen starten met implantologie is het niet nodig om een aanvullende universitaire opleiding te volgen, maar is het wél verstandig om een gedegen traject te doorlopen zodat je goed voorbereid en met een solide basiskennis jouw eerste behandelingen in kunt plannen. Tijdens het geaccrediteerde cursusprogramma ‘Leren implanteren’ komen alle facetten aan bod die de basis vormen voor een verantwoorde implantologische behandeling en andere vraagstukken waarmee je als implantologisch team te maken krijgt.

Ons Leren Implanteren traject bevat 9 cursusonderdelen:

Na het volgen van deze onderdelen zijn jij én jouw team optimaal voorbereid. Het leuke en leerzame aan dit traject is dat ieder onderdeel verzorgd wordt door een andere ervaren implantoloog / tandheelkundige professional. Zodoende kom je in contact met veel verschillende ervaringen en zienswijzen; veel leuker dan één spreker die alles vertelt. Online bieden we je onze gloednieuwe afgeschermde community waarin ook ná de cursus de docenten actief zijn. Hier kun je op ieder moment een vraag stellen, een advies vragen of een casus delen. Zodoende leren we van elkaar en denken we met elkaar mee, wat kan leiden tot leuke en verrassende discussies.
Wil je meer begeleiding? Ons netwerk stelt ons in staat om te bemiddelen wanneer je eens mee wilt kijken met een ervaren implantoloog of wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning van een mentor bij jouw eerste implantaatpatiënten. We denken graag met je mee!

Praktische informatie

Werkvorm: Cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers: 6 tot 10 deelnemers

Locatie: Meerdere locaties, kijk bij de diverse onderdelen voor de locatie per cursusdag

Kosten: De gepubliceerde kosten op deze website zijn per persoon en inclusief studiemateriaal. Overnachten is mogelijk, maar dit is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Certificaat: Je ontvangt een digitaal certificaat per cursus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

6.750,00 6.250,00

Wissen
Meer informatie

Doelgroep
Hele team

Docent
Diverse sprekers en docenten

Datum
Startdata traject:

Vrijdag 5 maart 2021
Vrijdag 15 oktober 2021.

Bekijk de afzonderlijke cursussen voor actuele data en tijden.