Home » Cursusaanbod » Tandarts » Starten met Digital Smile Design

Starten met Digital Smile Design

‘Keeping it Simple’ is de rode draad van deze cursus. DSD Digital Smile Design is net zo eenvoudig als Exquise of Complan. En geeft daarbij veel meer creatieve mogelijkheden. DSD zorgt voor een voorspelbaar, digitaal gesimuleerd en geanimeerd beeld met een mooie en gezonde uitstraling van tanden en kiezen. Door een prachtige lach in het eigen gezicht te creëren, geef je de patiënt meer inzicht bij een esthetisch behandelplan.

Na de uitleg van docent Drs Ralph Wilking van Tandartspraktijk De Drie Linden, ga je direct zelf praktisch aan de slag met het maken van jouw eerste design op je eigen laptop. Schrijf je snel in en start met een nieuw design voor een prachtige lach.

Dit leer je tijdens de cursus DSD Digital Smile Design:

Beheersing van de Digital Smile Design techniek en het integreren van DSD in een presentatie die de patiënt overtuigt. Na deze cursus vind je je weg binnen het systeem van DSD-templates met digitale tandvormen. Daarnaast ben je in staat per casus een onderbouwd plan te maken en de keuze voor een template te beargumenteren.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • DSD Digital Smile Design techniek en principes
  • DSD Digital Smile Design templates
  • Keynote templates
  • Workflow
  • Indicatiestelling
  • Samenstellen van een patiëntpresentatie
  • Bespreking van casuïstiek

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie, kosten en certificering onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Gratis lidmaatschap Community
Implant College Community | Gratis lidmaatschap

Bij de cursus Digital Smile Design krijg je een gratis lidmaatschap voor de Implant College Community. Je krijgt toegang tot een afgesloten gedeelte voor jouw lesgroep, zodat je snel in contact komt met de docent en mede-cursisten. Daarnaast kan je in het openbare gedeelte deelnemen aan discussies en vragen stellen aan vakgenoten.

Praktische informatie

Mededeling i.v.m. Corona
Om de geldende richtlijnen i.v.m. Corona zo goed mogelijk na te kunnen leven, vragen we alle deelnemers die gezondheidsklachten hebben die gerelateerd kunnen worden aan een Corona besmetting of die in contact zijn geweest met een persoon die positief is getest, niet naar de cursus te komen.

Wil je sneller starten met Digital Smile Design? Dan adviseren we je te kiezen voor de op-locatie-variant van deze cursus. We bepalen dan in overleg op welke datum de docent je op locatie zal trainen.

Werkvorm:
Praktische cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers:
6 tot 10 deelnemers

Locatie:
Den Dolder, Ernst Sillem Hoeve

Kosten:
De klassikale cursus kost €500,- per persoon en is inclusief studiemateriaal. Overnachten bij de Ernst Sillem Hoeve is mogelijk, maar is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Implant College biedt deze cursus ook op locatie aan. Een ideale oplossing om in één keer meerdere collega’s in het team te trainen. De kosten hiervoor bedragen €1.200,- voor maximaal 3 personen. Bij meer personen berekent Implant College € 100,- per persoon. Geef de namen van de teamleden op in het opmerkingen veld op het inschrijfformulier.

Kies je de op-locatie-variant als onderdeel van het Pakket Perfectioneren Implanteren? Dan is de meerprijs op het pakket €700,-. Vanwege de bijzondere prijsstelling geven we op deze optie geen aanvullende Young Talent Club korting.

Zelf meenemen:
Voor deze cursus heb je een Apple Macbook of Macbook Pro met Keynote nodig. Zorg ervoor dat de Macbook is bijgewerkt naar de laatste versie van Keynote.

Certificaat:
Je ontvangt een digitaal certificaat, deelname wordt doorgegeven aan het KRT (3 punten)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

500,001.200,00

Wissen
Meer informatie

Prijs
Klassikaal: €500 per persoon
Op locatie: €1.200 per team

Doelgroep
Tandarts, assistent, implantoloog, tandtechnicus, tandprotheticus

Docent
Ralph Wilking

Datum
Vrijdag 10 juni 2022 09.00-12.00 uur.
Datum op locatie in overleg.

Module / Pakket
Deze cursus wordt als losse module aangeboden, en als onderdeel van:
Pakket Perfectioneren Implanteren

Let op!!
Voor deelname aan deze training is een eigen Macbook nodig met een up-to-date versie van Keynote. De docent heeft geen leencomputers beschikbaar.

Andere suggesties…