Home » Cursusaanbod » Assistent » Pakket Team implantologie

Pakket Team implantologie

Wanneer je in de praktijk de behandeloptie implantologie aan wilt bieden is het belangrijk dat ook het team exact weet wat dat inhoudt en wat hun bijdrage daaraan zou moeten zijn. Voor een goed en voorspelbaar resultaat, een hoge patiënttevredenheid én voor jouw eigen gemoedstoestand is het belangrijk om iedere radar in het proces goed te trainen. Er komen bij implantaatbehandelingen namelijk voor het hele team behoorlijk wat veranderingen ten opzichte van de reguliere werkwijze.

Met dit pakket trainen wij jouw team op praktische wijze met tips uit de praktijk en bieden wij ze de benodigde theoretische achtergronden. Op deze manier kan je vanaf de eerste implantaatpatiënt direct alles doen zoals het hoort. Dat scheelt weer een hoop tijd en gedoe.

Ieder onderdeel van het pakket mag door een ander persoon van het behandelteam gevolgd worden.

Na het volgen van deze onderdelen zijn jij én jouw team optimaal voorbereid. Het leuke en leerzame aan dit traject is dat ieder onderdeel verzorgd wordt door een andere ervaren tandheelkundige professional. Zodoende kom je in contact met veel verschillende ervaringen en zienswijzen; veel leuker dan één spreker die alles vertelt. Online bieden we je onze gloednieuwe afgeschermde community waarin ook ná de cursus de docenten actief zijn. Hier kun je op ieder moment een vraag stellen of advies vragen. Zodoende leren we van elkaar en denken we met elkaar mee, wat kan leiden tot leuke en verrassende discussies.

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie, kosten en certificering onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Praktische informatie

Werkvorm: Cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers: 6 tot 10 deelnemers

Locatie: Meerdere locaties, kijk bij de diverse onderdelen voor de locatie per cursusdag

Kosten: De gepubliceerde kosten op deze website zijn per persoon en inclusief studiemateriaal. Overnachten is mogelijk, maar dit is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

De pakketprijs is gebaseerd op de klassikale cursussen. Wilt u liever een cursus op locatie, dan leidt dat tot een meerprijs. Vraag via het informatieformulier naar de mogelijkheden bij dit pakket.

Certificaat: Je ontvangt een digitaal certificaat per cursus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

1.750,00

Meer informatie

Doelgroep
Hele team

Docent
Diverse sprekers en docenten

Datum
Startdatum pakket:

In overleg

Bekijk de afzonderlijke cursussen voor actuele data en tijden.