Home » Cursusaanbod » Tandarts » Pakket Perfectioneren Implanteren

Pakket Perfectioneren Implanteren

Voel jij je comfortabel bij de ‘standaard’ implantaatbehandelingen en ben je toe aan het verdiepen van jouw kennis en het verfijnen van jouw vaardigheden? Wil je jezelf gaan wagen aan de wat moeilijkere casussen die je in jouw praktijk tegenkomt? Volg dan het pakket ‘Perfectioneren implanteren: Next level – Verdiepen en verfijnen’.

De onderdelen worden verzorgd door ervaren implantologen die met veel aandacht voor esthetiek iedere techniek en casus stap voor stap met je doornemen. Bij deze onderdelen staan zaken als botaugmentatie en werken in de esthetische zone centraal. Principes en achtergronden van uitdagende en complexe casussen worden in kleine groepen gepresenteerd, waarbij volop gelegenheid is om vragen te stellen. De trainingen hebben een praktisch element, zodat je direct zult voelen en ervaren.

Het Perfectioneren Implanteren traject bevat 5 cursusonderdelen:

Klaar voor de next level? We hebben de onderdelen uit dit pakket overzichtelijk voor je bij elkaar gezet op een speciale pagina met meer informatie per cursus.

Next level - Verdiepen en Verfijnen

Onze professionals staan voor je klaar

Na het volgen van deze onderdelen heb je jouw palet aan behandelingen verder uitgebreid en ben je een stap dichterbij jouw accreditatie als NVOI implantoloog. Elk onderdeel wordt verzorgd door een andere ervaren implantoloog of tandheelkundige professional. Daardoor krijg je veel meer ervaringen en zienswijzen dan wanneer de hele cursus door één docent wordt gegeven. Deze docenten zijn ook na de cursus actief op onze afgeschermde online community. Zo heb je direct contact als je een vraag wilt stellen of advies nodig hebt over een casus.

Wil je meer begeleiding, heb je behoefte aan een klankbord of wil je eens meekijken met een behandeling? Implant College heeft een groot netwerk met professionals. We brengen jullie graag met elkaar in contact.

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie, kosten en certificering onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Praktische informatie

Werkvorm: Cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers: 6 tot 10 deelnemers

Locatie: Meerdere locaties, kijk bij de diverse onderdelen voor de locatie per cursusdag

Kosten: De gepubliceerde kosten op deze website zijn per persoon en inclusief studiemateriaal. Overnachten is mogelijk, maar dit is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

De pakketprijs is gebaseerd op de klassikale cursussen. Wilt u liever een cursus op locatie, dan leidt dat tot een meerprijs. Vraag via het informatieformulier naar de mogelijkheden bij dit pakket.

Certificaat: Je ontvangt een digitaal certificaat per cursus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

3.550,00

Meer informatie

Doelgroep
Implanterend tandartsen en implantologen

Docent
Diverse sprekers en docenten

Datum
Startdatum traject:
In overleg

Bekijk de afzonderlijke cursussen voor actuele data en tijden.