Home » Cursusaanbod » Tandarts » Pakket Perfectioneren Implanteren

Pakket Perfectioneren Implanteren

Voel jij je comfortabel bij de ‘standaard’ implantaatbehandelingen en ben je toe aan het verdiepen van jouw kennis en het verfijnen van jouw vaardigheden? Wil je jezelf gaan wagen aan de wat moeilijkere casussen die je ook in jouw praktijk tegenkomt? Dan nodigen we jou uit om het pakket ‘Perfectioneren implanteren’ te volgen. De onderdelen worden verzorgd door ervaren implantologen die met veel aandacht voor esthetiek iedere techniek en casus stap voor stap met je doornemen. Bij deze onderdelen staan zaken als botaugmentatie en werken in de esthetische zone centraal. Principes en achtergronden van uitdagende en complexe casussen worden in kleine groepen gepresenteerd met ruim gelegenheid tot vragen stellen. Zoals je van ons gewend bent hebben we deze trainingen zoveel mogelijk een praktisch element meegegeven zodat je direct ook kunt voelen en ervaren.

Ons Perfectioneren Implanteren traject bevat 5 cursusonderdelen:

Na het volgen van deze onderdelen heb je jouw palet aan behandelingen weer verder uitgebreid en ben je weer een stap dichterbij jouw accreditatie als NVOI implantoloog. Het leuke en leerzame aan dit traject is dat ieder onderdeel verzorgd wordt door een andere ervaren implantoloog / tandheelkundige professional. Zodoende kom je in contact met veel verschillende ervaringen en zienswijzen; veel leuker dan één spreker die alles vertelt. Online bieden we je onze gloednieuwe afgeschermde community waarin ook ná de cursus de docenten actief zijn. Hier kun je op ieder moment een vraag stellen, een advies vragen of een casus delen. Zodoende leren we van elkaar en denken we met elkaar mee, wat kan leiden tot leuke en verrassende discussies.
Wil je meer begeleiding? Ons netwerk stelt ons in staat om te bemiddelen wanneer je behoefte hebt aan een klankbord of eens mee wilt kijken bij een bepaalde behandeling. We denken graag met je mee!

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie, kosten en certificering onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Praktische informatie

Werkvorm: Cursus, geen zelfstudie vereist

Deelnemers: 6 tot 10 deelnemers

Locatie: Meerdere locaties, kijk bij de diverse onderdelen voor de locatie per cursusdag

Kosten: De gepubliceerde kosten op deze website zijn per persoon en inclusief studiemateriaal. Overnachten is mogelijk, maar dit is niet inbegrepen in de cursusprijs. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

De pakketprijs is gebaseerd op de klassikale cursussen. Wilt u liever een cursus op locatie, dan leidt dat tot een meerprijs. Vraag via het informatieformulier naar de mogelijkheden bij dit pakket.

Certificaat: Je ontvangt een digitaal certificaat per cursus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

3.250,00

Meer informatie

Doelgroep
Implanterend tandartsen en implantologen

Docent
Diverse sprekers en docenten

Datum
Startdatum traject:

In overleg

Bekijk de afzonderlijke cursussen voor actuele data en tijden.