Home » Cursusaanbod » Tandarts » Informatie bijeenkomst Leren implanteren

Informatie bijeenkomst Leren implanteren

Is implantologie iets voor jou?

Ontdek het tijdens de informatie bijeenkomst Leren Implanteren. De meeting wordt gehost door Faust de Kleijn, één van onze docenten van het traject Leren Implanteren. Tijdens de informatieve en gezellige bijeenkomst maak je kennis met Implant College én kom je er snel achter of jouw hart ook sneller gaat kloppen van implantologie. Vervolgens kan je jouw keuze maken om je aan te melden voor ons complete pakket  Leren Implanteren óf voor een eigen mix van de cursusonderdelen die aansluiten op jouw kennis en ervaring. We adviseren en begeleiden je hierin natuurlijk graag!

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Welke ontwikkelingen verwachten we in de toekomst op het gebied van implantologie?
  • Wat zijn veranderingen en aanpassingen voor de praktijk?
  • Wat heb je nodig aan materialen, instrumentarium en praktijkinrichting?
  • Waarmee moet je rekening houden als je wilt starten met implantologie?

Daarnaast doe je ervaring op met het plaatsen van een implantaat in een kunstkaak. Tot slot krijg je volop gelegenheid om vragen te stellen aan de specialist én krijg je meteen een gevoel bij hoe onze bijeenkomsten zijn vormgegeven en of je je daarbij prettig voelt.

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie en kosten onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Gratis lidmaatschap Community

Implant College Community | Gratis lidmaatschapKies je ervoor een cursus bij Implant College te gaan volgen, dan krijg je een gratis lidmaatschap voor de Implant College Community. Je krijgt toegang tot een afgesloten gedeelte voor jouw lesgroep, zodat je snel in contact komt met de docent en mede-cursisten. Daarnaast kan je in het openbare gedeelte deelnemen aan discussies en vragen stellen aan vakgenoten.

Praktische informatie

Mededeling i.v.m. Corona
Om de geldende richtlijnen i.v.m. Corona zo goed mogelijk na te kunnen leven, vragen we alle deelnemers die gezondheidsklachten hebben die gerelateerd kunnen worden aan een Corona besmetting of die in contact zijn geweest met een persoon die positief is getest, niet naar de cursus te komen.

Werkvorm:
Presentatie en een boorpracticum, geen zelfstudie vereist

Deelnemers:
4 tot 15 deelnemers

Locatie:
Den Dolder, Ernst Sillem Hoeve

Kosten:
De kosten zijn per persoon, inclusief oefenmateriaal en verzorging. Kies je na deze bijeenkomst voor een cursus van Implant College, dan wordt het inschrijfgeld in mindering gebracht op de cursusprijs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

30,00

15 op voorraad

Meer informatie

Doelgroep
(Afgestudeerde) student tandheelkunde, tandarts en (startende) implantoloog

Docent
Faust de Kleijn

Data
Vrijdag 10 juni 2022 13.00-16.00 uur