COMMUNITY

Meld je gratis aan voor de Implant College Community

Hoe vaak denk je bij jezelf: “Ik zou wel eens willen weten hoe een vakgenoot dit aanpakt” of “Wat vinden anderen hiervan”? Dat is nu eenvoudiger dan je denkt. Wordt gratis lid van de Implant College Community en stel direct de vraag aan kenners uit de branche.
 
Schrijf je je in als deelnemer aan één van de cursussen, dan regelen wij de aanmelding voor jou. Je blijft dan eenvoudig in contact met jouw docent en mede-cursisten.
Compleet patiëntendossier en een goed administratief proces | Cursus Praktische Administatie Implantologie bij Implant College 03

Implant College heeft een onafhankelijk forum opgericht waarin vakgenoten in contact kunnen blijven met elkaar. Op een beveiligd platform maak je zelf een profiel aan. Vervolgens stel je jouw vragen of post je jouw berichten in toegespitste groepen. Is er nog geen groep die bij jouw vraag, opmerking of nieuwsfeit past? Maak dan eenvoudig zelf een groep aan.

Uitgelicht

Online community

De online community is geen platform om onze cursussen op aan te bieden. Daarvoor hebben we deze site. Het forum wordt óók niet gebruikt voor onze nieuwbrieven. Het is er helemaal voor jou. Het is gestart als methode om als cursist korte lijnen te houden met docenten en mede-cursisten. 

Door de community op leden.implantcollege.eu nu open te stellen, trekken we het concept door voor iedereen die werkzaam is binnen de dentale implantologie. Het is een unieke mogelijkheid om met elkaar te sparren over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk.

  • Direct toegang
  • Gratis app
  • Bepaal zelf hoe actief je bent

Een veilig forum

  • Een ontmoetingsplaats voor vakgenoten
  • Stel vragen over jouw specialisatie
  • Geef advies over jouw kennisgebied
  • Praat mee over actuele thema’s
  • Blijf eenvoudig in contact met elkaar

Meld je nu gratis aan

 

Aanmelden gaat eenvoudig door je direct op leden.implantplantcollege.eu aan te melden. Heb je liever dat wij een login voor je aanmaken? Dan kan ook. Vul de gegevens in op onderstaand formulier en we sturen je de inloggegevens toe.

Schrijf je in en start vandaag met de connectie

Meer informatie? Neem voor vragen contact op met Nieke Verschure via info@implantcollege.eu of +31 (0) 73 68 47 205