Word lid van onze Young Talent Club!

Implant College levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van Young Talents. Daarvoor hebben we de Young Talent Club opgericht. Elke jaargang verenigen we een club van (net afgestudeerde) studenten. Als lid van deze club geniet je van:

  • Gratis lidmaatschap
  • 10% korting op het cursusprogramma
  • Het laatste nieuws direct in jouw mailbox

Uniek aanbod voor jou én voor jouw dentale vrienden

Als young professional word je gratis lid van onze Young Talent Club en profiteer je tot 2 jaar na afstuderen van aantrekkelijke kortingen. Zo bieden we per cursus maximaal 2 studenten de mogelijkheid om tot wel 50% korting te ontvangen op het reguliere tarief. Implant College stimuleert op deze manier jong talent om zich verder te ontwikkelen in de implantologie.

Meld je aan voor de Young Talent Club

Wil je gebruikmaken van 10% korting op het cursusgeld? En blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan met onderstaande link aan voor de Young Talent Club. Hiermee profiteer je tot 2 jaar na het afstuderen van aantrekkelijke kortingen. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een persoonlijke kortingscode waarmee je je in kunt schijven voor de cursussen.

Aanmelden als Young Talent

Maak kennis met Implant College

Speel je met de gedachte om te gaan implanteren? Maar weet je nog niet of het echt wat voor je is? Bezoek de informatie bijeenkomst en maak vrijblijvend kennis met Implant College. Tijdens deze bijeenkomst geeft een ervaren implantoloog je meer informatie over de specialisatie en beantwoordt hij al jouw vragen. 

Inschrijven informatie bijeenkomst

Aanmelden als Young Talent