IMPLANT COLLEGE

Omdat de ontwikkeling
in implantologie
nooit stilstaat.

Cursussen en trainingen op het gebied van implantologie

Naar aanbod Team

Praktische implantologie voor het hele zorgteam

Geaccrediteerde cursussen en trainingen

Stichting Implant College organiseert sinds 2007 geaccrediteerde cursussen, lezingen en workshops op het gebied van implantologie voor het hele zorgteam. Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij ons voorop. Zo selecteren we alleen de beste sprekers, beperken we de groepsgrootte zodat we maximale intercollegiale interactie kunnen garanderen en gaan we zoveel mogelijk praktisch aan de slag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Pakketten

Leren Implanteren_Mix & Match

Implanteren? Dat wil ik leren!

Bekijk pakket
Cursus Botregeneratie en kaakreconstructie voor implantologie | Implant College 03

Next level: Verdiepen en verfijnen

Bekijk pakket
Team implantologie

Het team bepaalt het succes

Bekijk pakket
Uitgelicht

Heb je ons gemist op Dental Expo 2022?

Implant College was van 27 t/m 29 oktober aanwezig op Dental Expo 2022 in RAI Amsterdam. Wat was het geweldig om elkaar weer te ontmoeten. Vele deelnemers hebben een bezoek gebracht aan de stand en de ervaring opgedaan om voor het eerst een implantaat te plaatsen.

Heb je deelgenomen aan onze scan-actie? Houd dat vandaag, maandag 5 december, je mailbox in de gaten. Want misschien ben jij wel de winnaar van een gratis cursus 🎉

Win een gratis cursus
Uitgelicht

Online community

Hoe vaak denk je bij jezelf: “Ik zou wel eens willen weten hoe een vakgenoot dit aanpakt.” of “Wat vinden anderen hiervan?”. Dat hoeft nu geen probleem meer te zijn. Word gratis lid van de Implant College Community en stel direct jouw vraag aan ervaren collega’s die je verder kunnen helpen.

Word lid
Uitgelicht

Young talent club

Implant College levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van Young Talents. Daarvoor hebben we de Young Talent Club opgericht. Elke jaargang verenigen we een club van (net afgestudeerde) studenten. Als lid van deze club geniet je van:

  • Gratis lidmaatschap
  • 10% korting op het cursusprogramma
  • Het laatste nieuws direct in jouw mailbox
Meer informatie

Blijf altijd op de hoogte