TEAM IMPLANTOLOGIE

Omdat de ontwikkeling van het team nooit stilstaat

Kies voor het hele pakket of mix & match

Naar de aanbieding
Team implantologie

Kies voor een compleet opleidingstraject met 3 modules

of stel je eigen pakket samen

Bij implantologie is het zeer belangrijk dat ook het team exact weet wat de behandeling inhoudt en wat ieders bijdrage daaraan is. Het is raadzaam elke radar in het proces te trainen voor een naadloze aansluiting. Elk onderdeel van dit pakket kan door een ander lid van het behandelteam worden gevolgd.

Kies je voor het hele programma, dan biedt Implant College je een aantrekkelijke korting van € 300. Via de links bij onderstaande modules krijg je meer informatie over de afzonderlijke cursusdata, locatie en prijs per module.

team Implantologie

Assisteren bij implanteren

Samenwerking tussen implantoloog en assistent(e) is van groot belang bij de voorbereiding, de nazorg en tijdens het chirurgische deel van de behandeling. Docente Monique Baudoin laat je zien wat een behandelplan voor implantologie inhoudt en wat jouw rol hierin is. De middag staat in het teken van het direct toepassen van deze theorie in de OK. Hierbij word je één op één begeleid, zodat je aan het einde van de dag helemaal klaar bent om te assisteren bij een implantologie behandeling.

Meer informatie
Hands-on training voor assistenten | Assisteren bij Implantologie | Implant College 01
team Implantologie

Praktische administratie implantologie

Start jouw praktijk met implanteren? Dan verandert er veel. Het heeft o.a. gevolgen voor het assisteren aan de stoel en het voorraadbeheer. En het leidt tot extra administratieve handelingen. Als je deze processen goed inricht, levert je dat direct veel op tijdens visitaties en screenings.
Docente Pauli Wiggers van Centrum Implantologie en Esthetische Tandheelkunde (CIET) in Hengelo, leert je alles over dit proces. Je krijgt handige tips, templates en richtlijnen die je direct kunt gebruiken in de praktijk.

Meer informatie
Compleet patiëntendossier en een goed administratief proces | Cursus Praktische Administatie Implantologie bij Implant College 01
team Implantologie

Mondfotografie

Foto’s zijn steeds vaker het visitekaartje van een praktijk of behandelaar bij presentaties, visitaties en op websites. Een goede camera alleen zorgt nog niet voor de beste afbeeldingen. Tijdens deze praktische training leert docent Daan van Oort je om gestandaardiseerde foto’s van hoge kwaliteit te maken. Hij helpt je bij het instellen en hanteren van de camera en geeft advies op maat over instellingen, apparatuur en materialen. Na een dag fotograferen, weet je precies waar je op moet letten.

Meer informatie
Praktische cursus mondfotografie 01 | Implant College

Meld je aan voor het hele traject en krijg € 300 korting.

Ik schrijf me in voor het hele traject

Stel je zelf liever een pakket samen? Klik dan op de links bij de afzonderlijke cursussen. Voeg de cursus toe aan de winkelmand om te boeken.

Het complete cursusaanbod

Bekijk alles

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!