Project omschrijving

Online inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Assistent

Implant College is ervan overtuigd dat bij implantologie teamwork zeer belangrijk is voor de beste en mooiste resultaten. Wij organiseren dan ook trainingen en cursussen voor het gehele tandheelkundige team op het gebied van implantologie.

De assistent (m/v) van tandartsen / implantologen is een zeer belangrijke en niet te onderschatten schakel in het behandeltraject van implantologie patiënten. Als de tandarts gaat implanteren verandert er ook veel in de dagelijkse werkzaamheden en taken van de assistent.

Om de assistent voor te bereiden op het assisteren bij implantologie operaties, de administratieve veranderingen en de geldende praktijkhygiëne richtlijnen, organiseren wij praktische trainingen waarbij de rol van de assistent centraal staat. De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren assistenten uit implantologie praktijken waar veel geïmplanteerd wordt. Zij kunnen u zeer praktische tips en tricks meegeven die u meteen ook toe kunt passen. Ook wordt er gedurende de trainingen vooral veel zelf gedaan, geoefend met de materie zodat er ook van fouten direct geleerd kan worden. Wij werken met kleine groepjes waardoor de onderlinge interactie gemakkelijk verloopt en er veel tijd is voor individuele aandacht/oefening.

Certificaat

Op verzoek ontvangt u van ons een digitaal certificaat geven wij uw deelname voor u door aan het KRT. Al onze initiatieven zijn erkend/gecertificeerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.