Project omschrijving

Online inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Tandtechnicus

Implant College gelooft dat een succesvolle implantologie behandeling alleen kan worden bereikt wanneer er sprake is van écht teamwork. De tandtechnicus heeft in het eindresultaat een meer dan grote rol te vervullen en kan dus ook niet gemist worden in ons cursusprogramma. Wij organiseren cursussen en workshops voor de tandtechnicus waarbij deze, zowel samen met, als zonder tandarts getrained wordt.

De onderwerpen die wij hebben geselecteerd zijn vooral gericht op de keuze van een suprastructuur, troubleshooting, behandelplanning en -technieken. Uiteraard komt de samenwerking en de communicatie met de tandarts ook uitgebreid aan bod; Wat verwachten beide partijen van elkaar en op welke manier kan er geprotocolleerd samengewerkt worden? En hoe communiceren wij met de patiënt? Bij onze initiatieven ontmoet u collega’s uit het hele land en kunt u onderling van elkaars ervaringen en fouten leren. Wij werken met kleine groepen, waardoor we veel ruimte hebben voor discussie en onderlinge interactie.

Wij horen het heel graag van u wanneer u suggesties heeft voor trainingsonderwerpen voor de tandtechnicus: u kunt dan contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij hopen u te kunnen begroeten op een van onze initiatieven!

Certificaat

Op verzoek ontvangt u van ons een digitaal certificaat geven wij uw deelname voor u door aan het KRT. Al onze initiatieven zijn erkend/gecertificeerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.