Project omschrijving

Online inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Tandprotheticus

Implant College gelooft erin dat een succesvolle implantologie behandeling teamwork is! Daarom vinden wij het belangrijk dat niet alleen de tandarts / implantoloog getrained wordt, maar ook zeker de rest van het behandelteam. Prothetiek op implantaten is een belangrijk thema binnen ons cursusprogramma.

De esthetische resultaten van een behandeling hangen onder andere af van een goede communicatie tussen tandarts en tandprotheticus. Daarnaast kan er met efficiënt werken en een goede planning vaak nog winst behaald worden. Ieder kijkt op zijn/haar eigen manier en vanuit zijn/haar eigen specialisme naar een casus en hierin kan van elkaar nog een hoop geleerd worden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vooral trainingen te organiseren voor de combinatie van tandarts & tandprotheticus. Onder andere behandelplanning, troubleshooting en abutmentselectie zijn thema’s die behandeld worden, evenals tips & tricks m.b.t. tandprothetiek op implantaten.

Mocht u nog suggesties voor ons hebben op het gebied van trainingen over prothetiek op implantaten dan vragen wij u contact met ons op te nemen via ons contactformulier, wij gaan er dan zeker mee aan de slag! Wij hopen u tot die tijd te mogen begroeten op (een van) onderstaande initiatieven.

Certificaat

Op verzoek ontvangt u van ons een digitaal certificaat geven wij uw deelname voor u door aan het KRT. Al onze initiatieven zijn erkend/gecertificeerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.