Home » Cursusaanbod » Tandarts » Informatieavond

Informatieavond

Is implantologie iets voor jou?

Ontdek het tijdens de informatieavond Leren Implanteren. De avond wordt gehost door een zeer ervaren tandarts-implantoloog. Tijdens de informatieve en gezellige avondbijeenkomst maak je kennis met Implant College en kom je meer te weten over dentale implantologie. Op basis hiervan kan je voor jezelf bepalen of je je vervolgens aanmeldt voor bijvoorbeeld ‘Leren Implanteren: de introductie‘ of voor de complete opleiding Leren Implanteren.

Dit leer je tijdens de informatieavond Leren Implanteren:

Na afloop van de avond kan je voor jezelf bepalen of je verder wilt met de specialisatie Leren Implanteren. De docent laat je zien waar je rekening mee moet houden bij de verdieping. Daarnaast doe je ervaring op met het plaatsen van een implantaat.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Welke ontwikkelingen verwachten we in de toekomst op het gebied van implantologie?
  • Wat zijn veranderingen en aanpassingen voor de praktijk?
  • Wat heb je nodig aan materialen, instrumentarium en praktijkinrichting?

Tijdens de avond krijg je daarnaast een digitale rondleiding in een implantologiepraktijk en ervaar je hoe het is om zelf een implantaat te plaatsen op een kunstkaak. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de specialist.

Meer informatie:
Bekijk meer informatie over werkvorm, aantal deelnemers, locatie en kosten onder het tabblad ‘Praktische informatie’ onder de cursustitel op deze pagina.

Gratis lidmaatschap Community

Implant College Community | Gratis lidmaatschapKies je vervolgens voor een cursus bij Implant College, dan krijg je een gratis lidmaatschap voor de Implant College Community. Je krijgt toegang tot een afgesloten gedeelte voor jouw lesgroep, zodat je snel in contact komt met de docent en mede-cursisten. Daarnaast kan je in het openbare gedeelte deelnemen aan discussies en vragen stellen aan vakgenoten.

Praktische informatie

Mededeling i.v.m. Corona
In navolging van de Corona-maatregelen is de datum voor de informatieavond op dit moment onder voorbehoud. We hopen dat alle geplande bijeenkomsten in 2021 doorgaan. Met jouw aanmelding reserveer je een plaats op de wachtlijst. Als betaalwijze kies je voor ‘Op factuur’. Zodra we weten dat de avond definitief door kan gaan, ontvang je van ons bericht. We verwachten dan dat de factuur per ommegaande betaald wordt. Als het aantal aanmeldingen hoger is dan het aantal beschikbare plaatsen, kennen we de plaatsing toe op volgorde van aanmelding.

Werkvorm:
Presentatie en een boorpracticum, geen zelfstudie vereist

Deelnemers:
4 tot 15 deelnemers

Locatie:
Den Dolder, Ernst Sillem Hoeve

Kosten:
De kosten zijn per persoon, inclusief oefenmateriaal en broodjesbuffet. Kies je na deze avond voor een cursus van Implant College, dan wordt het inschrijfgeld in mindering gebracht op de cursusprijs.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prijs per persoon

30,00

Meer informatie

Doelgroep
(Afgestudeerde) student tandheelkunde, tandarts en (startende) implantoloog

Docent
Faust de Kleijn

Data
Donderdag 15 april 2021: 18.30-21.30 uur.