Project omschrijving

online inschrijven!
brochures
Inschrijven nieuwsbrief

Word lid van onze Young Talent Club! En maak gebruik van onze Best Friends Actie.

Implant College levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van Young Talents. Daarvoor hebben we de Young Talent Club opgericht. Elke jaargang verenigen we een club van (net afgestudeerde) studenten. Als lid van deze club geniet je van:

  • Gratis lidmaatschap
  • 10% korting op het cursusprogramma
  • Het laatste nieuws direct in jouw mailbox
Leren implanteren_boorpracticum

Uniek aanbod jou én voor jouw dentale vriend

Voor recent afgestudeerde jonge professionals die implantologie als mooie uitdaging zien om zichzelf in vast te bijten, hebben we nu een onweerstaanbaar aanbod. In plaats van de 10% korting bieden we jou als aspirant lid van de Young Talent Club Leren Implanteren 2021 een keuze uit twee opties:

  1. Volg de 2-daagse introductie Leren Implanteren, verzorgd door Pim Ruijpers, bestuurslid van NVOI, op 29 en 30 januari 2021 en krijg 50% korting. Je betaalt dan €550,- i.p.v. €1.100,-! Na de introductie bepaal je of je nog meer modules wilt volgen, zoals bijvoorbeeld: Indicatiestelling implantologie, Osseoïntegratie, Incisie- en hechttechnieken, Peri-implantitis, Prothetiek op implantaten, etc. De keuze is aan jou! Meer informatie over deze cursus? Lees meer.
  2. Schrijf in voor een compleet Mix & Match traject Leren Implanteren en profiteer van onze bring-a-friend korting: je krijgt een module gratis voor elke cursist die je aandraagt (en die zich natuurlijk ook inschrijft en deelneemt). Bij Mix & Match stel je zelf een leerprogramma samen, bestaande uit minimaal 6 modules. Na afloop van dit traject ben je direct in staat een implantologische behandeling uit te voeren. Breng je 6 vrienden mee dan volg je de cursus dus (bijna) gratis! En samen (leren) implanteren is leuker dan alleen…😉 Wil je direct gaan voor het Mix & Match traject zonder cursisten aan te dragen? Dan bieden wij je als onze vriend alsnog de 50% korting op de introductie Leren Implanteren. Meer informatie over dit traject?  Lees verder over het Mix & Match concept.
Meld je aan met een vriend

Speelde je al met de gedachte om te verkennen of implantologie iets voor je is? Maak in ieder geval kennis met Implant College. Meld je aan met behulp van onderstaand registratieformulier. Heb je interesse in toetreding tot de Young Talent Club Leren Implanteren 2021? Vink dan de checkbox onder “Naam” aan en geef in de opmerkingen aan voor welke optie je kiest en op welk tijdstip we je hierover kunnen bellen. Let op: we hebben 10 plaatsen beschikbaar en de aanbieding geldt slechts tot en met 20 januari 2021.

Bezoek de informatieavond op 15 april 2021

Komt dit aanbod te vroeg voor jou, maar wil je wel worden toegelaten tot de algemene Young Talent Club? Laat dan de checkbox voor de Young Talent Club Leren Implanteren 2021 leeg. In dat geval word je als young professional gratis lid van onze Young Talent Club en profiteer je tot en met 2 jaar na afstuderen van aantrekkelijke kortingen.

Lid worden? Meld je vrijblijvend aan via onderstaand inschrijfformulier. Wij helpen je graag verder!

Al langer aan het werk en je wilt ook graag meedoen met jouw dentale vriend(in)? Neem contact op voor jouw aanbod.

Ja, ik meld me graag aan!

    Aanvinken van dit vak verplicht je nog tot niets. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Geef in het opmerkingenveld aan voor welke optie je kiest en wanneer we het beste contact met je op kunnen nemen.
Best Friends Actie