Project omschrijving

Online inschrijven
Inschrijven nieuwsbrief

Tandarts

Voor de tandarts die overweegt, of besluit, om te starten zich te verdiepen in dentale implantologie, biedt Implant College een volwaardig en compleet cursusprogramma. Gedurende het programma met de titel “Leren implanteren” wordt de tandarts in 22 dagdelen theoretisch- maar ook vooral praktisch begeleid naar een niveau, waarop hij/zij zelfstandig aan de slag kan gaan met implantologie.

Na een introductie van vier dagdelen wordt de tandarts getraind in kortere onderdelen waarbij elk aspect van de behandeling van een implantologie-patiënt aan de orde komt. Dit programma komt uiteraard het beste tot zijn recht wanneer het als geheel gevolgd wordt. Het is echter ook mogelijk om specifieke onderdelen los te volgen.

De trainingen van Implant College hebben een onafhankelijk karakter en geen commercieel belang, dus met welk implantaatsysteem u wilt gaan werken maakt niet uit. Implant College werkt met een laag deelnemersaantal en bemiddelt tevens op verzoek in persoonlijke één op één begeleiding in de (eigen) praktijk bij de tandarts. Wij hopen u te kunnen begroeten bij onze initiatieven en nodigen u uit contact met ons op te nemen als u aanvullend vragen heeft of suggesties.

Certificaat

Op verzoek ontvangt u van ons een digitaal certificaat en geven wij uw deelname voor u door aan het KRT. Al onze initiatieven zijn erkend/gecertificeerd door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.