Project omschrijving

online inschrijven!
brochures
Inschrijven nieuwsbrief

Cursussen in uw eigen praktijk

Wij organiseren cursussen op het gebied van implanteren voor de implantoloog, tandarts, tandprotheticus, tandtechnicus en hun assistenten.

Assisteren bij implanteren

Deze zeer praktische training wordt verzorgd in uw eigen praktijk. Uiteraard komt er een deel theorie en achtergrond van orale implantologie aan bod, maar vooral wordt gekeken naar wat implantologie betekent voor het werk van de assistent(e). Wat komt er allemaal bij kijken en hoe zijn de richtlijnen op het gebied van hygiëne?
Er wordt op individueel niveau geoefend met het steriel werken in de OK.

Informatie avond implantologie voor uw verwijzers of werving van verwijzers

Wij verzorgen samen met u graag een presentatie om uw (potentiële) verwijzers te informeren over de mogelijkheden van implantologie binnen uw praktijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Praktijkscan

Patiënten zijn tegenwoordig minder honkvast, een goede (eerste) indruk van de praktijk en een goed ontvangst kunnen u onderscheidend maken ten opzichte van andere praktijken. U en uw team worden na een scan getraind op de punten die voor verbetering vatbaar zijn.

Mentorbegeleiding in de eigen praktijk

Een klankbord wordt vaak zeer gewaardeerd, vooral bij het starten met implantologie, maar ook bij het uitvoeren van complexere operaties. Wij zoeken graag mee naar een passende adviseur voor u op het gebied van implantologie, ook wanneer u geen cursus bij ons heeft gevolgd.

Meelopen met een ervaren collega?

U bent nog niet gestart met implantologie, maar u overweegt het wel? Voordat u start met de cursus “Zelfstandig implanteren in de eigen praktijk” kunt u eerst eens een kijkje nemen in de keuken van een ervaren implantologiepraktijk. Wat komt er nu allemaal bij kijken, wat heeft u allemaal nodig en waar moet u rekening mee houden? Op een meeloopdag wordt u veel duidelijk!

Mondfotografie

In een groepspraktijk, of wanneer u veel assistenten heeft die kunnen fotograferen wanneer u aan het behandelen bent, kan het aantrekkelijk zijn om een fotografietraining te organiseren in uw eigen praktijk.
Uw team zal leren gestandaardiseerd te werken en er kan meteen in de eigen OK geoefend worden met het instellen van de camera en het maken van foto’s.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via:

E-mail: info@implantcollege.eu
Tel.: 073 – 684 72 05 (Nieke Verschure)