Online inschrijven
Download brochure
Inschrijven nieuwsbrief
  • LEREN IMPLANTEREN

Mondfotografie

Doelgroep

Tandartsen, implantologen, tandtechnici, tandprothetici, assistenten en mondhygiënisten.

Omschrijving

In de praktijk is het vaak wenselijk behandelingen fotografisch vast te leggen. Foto’s zijn ook steeds vaker het visitekaartje van een praktijk bij presentaties, visitaties en op websites. Om tot mooie resultaten te komen, is het aanschaffen van een goede camera niet voldoende. Een praktische training om tot de mooiste resultaten te komen, is onontbeerlijk. U wordt, tijdens deze theoretische en praktische cursus, door een ervaren mondfotograaf begeleid in het instellen en hanteren van de camera.

Doelstelling

Na deze training zijn tandheelkundige professionals in staat om de eigen camera in te stellen en gestandaardiseerde portret- en mondfoto’s te maken. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de gepresenteerde hulpmiddelen voor mondfotografie.

Theorie

  • Camera-instellingen
  • Hulpmiddelen
  • Intra-orale en extra-orale opnamen
  • Het beoordelen van foto’s

Praktijk

  • Intra-orale en extra-orale foto’s maken
  • Gezamenlijk bespreken van de resultaten
  • Ervaren van verschillende hulpmiddelen (spiegels, wanghaken, enz.)

Op locatie

Implant College biedt deze cursus ook op locatie aan. Een ideale oplossing om in één keer meerdere collega’s in het team te trainen. Kies je deze optie als onderdeel van het complete traject Leren Implanteren? Dan is de meerprijs op het pakket €1900,-. Kies je de training los op locatie? Dan zijn de kosten €2.500,- . Vanwege de bijzondere prijsstelling geven we op deze optie geen aanvullende Young Talent Club korting.

Materiaal

Indien u beschikt over eigen apparatuur (camera en ringflitser / dental EyePad of doctorseyes camera) raden wij u aan deze mee te brengen op de cursusdag, zodat u meteen de instellingen hierop goed kunt zetten en oefent met het apparaat dat uiteindelijk in uw praktijk ook gebruikt zal gaan worden. Vergeet niet de batterij goed op te laden en eventuele lader en extra accu’s mee te nemen aangezien we de camera intensief gaan gebruiken.
Mocht u geen eigen apparatuur hebben, dan hebben we op de cursusdag leensets beschikbaar om mee te werken en uit te proberen wat voor u het fijnste werkt.

Doelgroep
Tandartsen, implantologen, tandtechnici, tandprothetici, assistenten en mondhygiënisten

Docent
Dhr. Daan van Oort

Datum
Klassikaal: Zaterdag 19 juni 2021: 09.00 – 16.00 uur
Op locatie: Datum en tijd nader overeen te komen

Werkvorm
Workshop, geen zelfstudie vereist

Deelnemers
6 tot 10 deelnemers

Locatie
Klassikaal: Wageningen, Bonoort Orthodontistenpraktijk
Op locatie: In uw praktijk of op een locatie naar keuze

Kosten
Op locatie: € 2.500 voor het hele team (max 10 deelnemers)

Boek je vóór 10 december voor de klassikale cursus dan is de prijs:
€ 600 per persoon (incl. studiemateriaal)

Let op:

Boek je ná 10 december, dan betaal je voor de klassikale vorm de nieuwe prijs van € 900. Na jaren de prijs onveranderd te laten, is Implant College voor 2021 genoodzaakt de prijzen te indexeren n.a.v. de aangescherpte richtlijnen en verhoogde kosten. Met deze aankondiging maken we de overgang zo soepel mogelijk.

Certificaat
Ja, uw deelname wordt tevens doorgegeven (6 KRT-punten)

Online inschrijven
Complete cursusaanbod
Samenvatting
Evenement
Cursus Mondfotografie
Locatie
Orthodontistenpraktijk Bonoort,Wageningen,
Vanaf
19 juni 2021
Eindigend op
19 juni 2021
Beschrijving
Foto’s zijn steeds vaker het visitekaartje van een praktijk of behandelaar bij presentaties, visitaties en op websites. In deze praktische training helpt Daan van Oort je met het maken van gestandaardiseerde foto's van hoge kwaliteit.