DENTAL EXPO BEZOEKER – DANK VOOR DE KENNISMAKING

Welke cursus wil jij winnen?

We hopen dat je veel inspiratie hebt opgedaan tijdens de Dental Expo 2022. En dat we je enthousiast hebben kunnen maken over onze cursussen op het gebied van implantologie. Je hebt in ieder geval de moeite genomen om de QR code te scannen of om te reageren op onze nieuwsbrief. En daarvoor willen we je belonen!

Niet alleen met alle informatie op deze site waarmee je je alvast kunt verrijken. Nee, we gaan nog een stapje verder. Onder alle deelnemers verloten we voor komend jaar een cursus! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is het invullen van onderstaande vragenlijst. Geef daarbij een top 3 aan van de cursussen die je het liefst zou willen winnen.

Op Sinterklaasdag maandag 5 december, maken we onder alle deelnemers bekend wie de winnaar is.

In het kort

­čĹë Vul onderstaande vragenlijst in

­čĹë Kies 3 opleidingen waarvan je er ├ę├ęn graag zou willen winnen

­čĹë Je hoort op maandag 5 december 2022 van ons of je de winnaar bent en welke cursus je volgend gratis mag volgen.

Dit zijn mijn gegevens:

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van jouw persoonlijke gegevens. Raadpleeg de rechten in het privacybeleid voor meer informatie.

IK-WIL-SAMEN-LEREN-KORTING

Heb je een collega of vriend(in) op het oog om samen het pakket Leren Implanteren te volgen? Meld je dan samen aan en maak gebruik van de code SAMENLEREN150. Hiermee krijg je, naast ÔéČ 500 pakketvoordeel, per persoon een extra korting van ÔéČ 150 op het complete pakket Leren Implanteren. Deze aanbieding is geldig tot en met 5 december 2022.

Meer informatie over pakket Leren Implanteren

Wil je wel samen leren met een collega of vriend(in). Maar ben je nog niet klaar voor het hele pakket. Vraag dan om een voorstel op maat. Neem contact op via info@implantcollege.eu of +31 (0) 73 68 47 205